Jouw voordelen bij de aankoop van een woning op Domaine Osterbach

Geniet talloze voordelen wanneer je kiest voor een veilige thuis en het comfort van een volledig uitgeruste ECO-woning op Domaine Osterbach voor de prijs van een klassieke woning.

Direct financieel voordeel

Geniet een direct groot financieel voordeel dankzij de gratis ECO-woning-uitrusting met zonnepanelen, vloerverwarming, ramen & deuren met dubbel hoogrendement-beglazing, isolerende gevel-crepi en luchtcirculatie-systeem. Een bijzonder waardevol geschenk voor elke koper!

Jaarlijkse besparingen

Bespaar elk jaar opnieuw €250 tot €2500 op jouw elektriciteits- en verwarmingskosten dankzij de energiebesparende uitrusting die bestaat uit zonnepanelen, vloerverwarming, ramen & deuren met dubbel hoogrendement-beglazing, luchtcirculatiesysteem en isolerende gevel-crepi.

Je hoeft jou de komende decennia bovendien geen zorgen te maken over ingrijpende, dure renovatiewerken die verplicht worden door de overheid om in regel te zijn met de steeds strenger wordende isolatie- en milieunormen. Een passiefhuis is reeds optimaal uitgerust en voorzien op zowel de huidige als de toekomstige normen.

Geniet verhoogd wooncomfort

Dankzij de uitstekende isolatie en de vloerverwarming geniet je in een ECO-woning steeds van een aangename temperatuur en een gezond klimaat, dit in tegenstelling tot klassieke woningen waar het snel onaangenaam kil wordt wanneer de verwarming niet aanstaat. Je hoeft bovendien nooit meer te wachten in een koude woning tot deze is opgewarmd zoals in een klassiek huis of appartement.

De bijzonder dikke isolatiemuren en vloeren zorgen bovendien niet enkel voor een constante perfecte temperatuur, maar zij bieden bovendien ook een zeer sterke geluidsisolatie tegen lawaai in en rondom de passiefwoning.

Woon in een robuuste, duurzame woning

De bouwmethode die wordt toegepast bij ECO-woningen, met onder meer extra dikke isolatiemuren, levert een robuuste constructie op die geborgenheid & bescherming biedt aan de vele generaties die van de woning zullen kunnen genieten.

Een ECO-woning is overigens een woning die volledig klaar is voor de toekomst. Alle materialen, technieken en toestellen die werden gebruikt & voorzien werden namelijk gekozen om niet enkel een woning te realiseren die voldoet aan de huidige kwaliteits- en milieunormen, maar bovendien aan strengere toekomst normen & omstandigheden.

Milieuvriendelijk & gezond wonen

Een ECO-woning zorgt voor een aanzienlijk lagere CO2-uitstoot dankzij veel efficiëntere verwarmingsystemen die er voor zorgen dat je veel minder hoeft te verwarmen met energiebronnen die schadelijk zijn voor het milieu & mens.

De warmte-energie wordt in de ECO-woningen in Domaine Osterbach uiterst efficiciënt beheerd dankzij een energiesysteem dat bestaat uit vloerverwarming, zonnepanelen, luchtventilatie en een warmtewisselaar.

Huizen en appartementen te koop | Domaine Osterbach

Perfecte ligging

Domaine Osterbach is een privé-domein omgeven door een glooiend, groen natuurlandschap op wandelafstand van de dorpskern van Büllingen waar je tal van winkels vindt. Vlak tegenover Domaine Osterbach vind je bovendien een nieuwe vestiging van grootwarenhuis Delhaize waar je snel dagelijks verse inkopen kan doen.

Activiteiten & toerisme

De woningen op Domaine Osterbach te Büllingen zijn gelegen vlakbij de grootste toeristische centra in de Belgische Ardennen waaronder Malmédy, Bütgenbach, Spa, Sankt Vith, Eupen, Robertville en Francorchamps. Deze groene regio biedt het ganse jaar door talloze indoor en outdoor activiteiten voor zowel jong als oud!

Maak nu een afspraak of stuur ons een bericht:
Interesse om eigenaar te worden van een geldbesparende ECO-woning voor de prijs van een klassieke woning?

Beschikbare ECO-woningen gelegen op Domaine Osterbach

image description
ECO-huis 3 slaapkamers | 180 m² Vanaf € 189.000 excl. BTW
image description
ECO-appartement 2 slpk | 118 m² Vanaf € 175.000 excl. BTW
image description
ECO-appartement 1 slpk | 115 m² Vanaf €165.000 excl. BTW