Woon in harmonie met de natuur op Domaine Osterbach

In het hart van de Oostkantons, omgeven door glooiende heuvels & onaangetast natuurgebied, ligt Domaine Osterbach, een privé-domein van 8.000 m² met 10 comfortabele ECO-huizen en 14 ruime ECO-appartementen die de perfecte ruimte & uitrusting bieden om te wonen in harmonie met de natuur.

Ontdek nu de talloze voordelen die je geniet wanneer u kiest voor een veilige thuis en het comfort van een volledig uitgeruste ECO-woning op Domaine Osterbach voor de prijs van een klassieke woning.

Direct financieel voordeel

Direct financieel voordeel

Geniet een direct groot financieel voordeel dankzij de gratis ECO-woning-uitrusting met zonnepanelen, vloerverwarming, ramen & deuren met dubbel hoogrendement-beglazing, isolerende gevel-crepi en luchtcirculatiesysteem. Een bijzonder waardevol geschenk voor elke koper!

Jaarlijkse besparingen

Jaarlijkse besparingen

Bespaar elk jaar opnieuw €250 tot €2.500 op jouw elektriciteits- en verwarmingskosten dankzij de energiebesparende uitrusting die bestaat uit zonnepanelen, vloerverwarming, ramen & deuren met dubbel hoogrendement-beglazing, luchtcirculatiesysteem en isolerende gevel-crepi.

Perfecte ligging

Perfecte ligging

Domaine Osterbach is een privé-domein omgeven door een glooiend, groen natuurlandschap op wandelafstand van de dorpskern van Büllingen waar je tal van winkels vindt. Vlak tegenover Domaine Osterbach vind je bovendien een nieuwe vestiging van grootwarenhuis Delhaize waar je snel dagelijks verse inkopen kan doen.

Meer details over de ligging & omgeving

Activiteiten & Toerisme

Activiteiten & Toerisme

De woningen op Domaine Osterbach te Büllingen zijn gelegen vlakbij de grootste toeristische centra in de Belgische Ardennen waaronder Malmédy, Bütgenbach, Spa, Sankt Vith, Eupen, Robertville en Francorchamps. Deze groene regio biedt het ganse jaar door talloze indoor en outdoor activiteiten voor zowel jong als oud!

Meer details over de activiteiten & toeristische attracties